Japon Mutfak şef bıçağı Et Balık Dilimleme Sebze Kesici Paslanmaz Çelik Cleaver Bıçak Kasap Doğrama Mutfak Bıçakları

sku: s245565

₺187.71 ₺383.11

Detaylar

5561

Şef bıçağı Mutfak Bıçağı İçi Boş Saplı Bıçak Paslanmaz Çelik Ev Dilimleme Bıçağı Profesyonel Et Cleaver

Japon Mutfak şef bıçağı Et Balık Dilimleme Sebze Kesici Paslanmaz Çelik Cleaver Bıçak Kasap Doğrama Mutfak Bıçakları

Özellik:

ÜRÜN PARAMETRELERİ

Bıçak Kalınlığı: 2.0 mm

Bıçak Malzemesi: 3Cr13Mov Paslanmaz Çelik

Bıçak Sertliği: 56±2HRC

Bıçak Bitiş: Cilalı

Kolu:3Cr13Mov Paslanmaz Çelik

Diğer: Ultra Keskin, Rahat Sap, Anti-Pas, Hafif ve Dayanıklı

Kullanımı: Et doğrama, Sebze dilimleme, Kasap ve Şef Mutfak bıçakları

Detaylı Açıklama:

Çok fonksiyonlu Japon Bıçağı

Meyve, sebze ve sebzeleri doğramak, dilimlemek, doğramak ve kesmek için günlük mutfak görevlerinizi yerine getirebilen profesyonel Japon Dilimleyici meat.It herhangi bir ev veya profesyonel mutfak şefi için çok yönlü bir mutfak bıçağıdır

Keskin Kenar

Bıçak 3CR13MOV paslanmaz çelikten, yüksek Rockwell sertliğinden, elle parlatılmış kenarlardan, yan başına 15 dereceden yapılmıştır.Kolay ve verimli kesim için özenle tasarlanmış konik paslanmaz çelik kenarlar.Anti-gıda bıçağa yapışan fırçalanmış bıçak tasarımı.Ayna bıçağı, keskin ve dayanıklı, iyi parlaklığı korur

3Cr13Mov Paslanmaz Çelik Kulp

özenle seçilmiş ahşap, sağlıklı ve çevre dostu.Sağlamlık ve tam kontrol için ergonomik olarak tasarlanmış tutamak, tam keskinlik ve mükemmel denge

Ambalaj: (seçiminize göre)

1 * bıçak

veya

1 * bıçak + kutu

.

Etiketler

Özellikler

  • Keskin Bıçak: Evet
  • Sap Uzunluğu: 13cm
  • Bıçak Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Özellik 2: Et cleaver kesici pişirme çatal bıçak takımı aracı
  • Özellik 1: Keskin Mutfak Pişirme El Aletleri
  • Bıçak Tipi 1: Çivileme Bıçakları
  • Özellik: Çevre dostu, Stoklanmış
  • Bıçak Uzunluğu: 15cm
  • Bıçak tipi 4: Et Dilimleyici
  • Gıda 1: Hindi eti Somon Biftek dana Ekmek Balık Tavuk Sebze Bıçağı
  • Bıçak tipi 2: şef bıçağı
  • Bıçak Açısı: >60°
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • kullanımdan sonra: Temiz suyla durulayın ve kurulayın
  • Bıçak tipi 5: kasap bıçağı
  • Sahneler: Ev Mutfağı, Bar, Restorant, Piknik
  • Bıçak tipi 3: dilimleme bıçağı
  • Kolu Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Japon Mutfak şef bıçağı
  • Gıda 2: Balık sashimi Somon Suşi sebze Meyve Türkiye sığır bıçak
  • Tip: Bıçaklar
  • Bıçak Tipi: Çivileme Bıçakları
  • Not: çocuklardan uzak tutun
  • Çok fonksiyonlu: Dilimleme, soyma, Sikişmek, oymacılık, Dolgu, dilimlemek, Kıyma

Son Yorumlar